Brugkerk, Veenendaal

Vlak na het besluit van de regering op donderdag 12 maart om bijeenkomsten met meer dan 100 mensen per direct af te gelasten, ontstond bij de Brugkerk in Veenendaal de wens om kerkdiensten via een livestream uit te kunnen zenden, zodat de kerkdiensten ook in deze crisistijd gehouden kunnen worden, en gemeenteleden de diensten thuis kunnen meemaken. Omdat wij deze wens goed begrijpen, konden en wilden we snel schakelen. Op zaterdag 14 maart is deze kerk aangesloten via Kerkdienstgemist.nl en op zondag 15 maart hadden zij een livestream, die naar volle tevredenheid kon worden gebruikt.

 

Reactie van de klant

“Direct nadat bekend werd dat wij als gemeente niet meer als geheel konden samenkomen hebben we contact opgenomen met RDJ AV om naast de al bestaande audio uitzending ook videostreaming mogelijk te maken. RDJ AV heeft de complete installatie naar volle tevredenheid verzorgd. Dankzij videostreaming ervaren gemeenteleden in deze moeilijke periode zich meer betrokken bij de kerkdiensten.”

Gert-Jan Streefkerk
lid College van kerkvoogden Hersteld Hervormde Gemeente Veenendaal

 

De Brugkerk is lang niet  de enige kerk met deze wens. In de week van 16 maart sloten we nog 8 andere kerken aan via Kerkdienstgemist.nl, zodat ook deze gemeentes hun diensten door kunnen laten gaan. Inmiddels zijn bij de eerste leveranciers de camera’s volledig uitverkocht…

 

Actie!

Tot 1 mei 2020 realiseren we livestreams voor kerken tegen een vaste prijs van € 4.500,-  incl. BTW.
U krijgt daarvoor een  hoge kwaliteit camera + streamer en een controller voor de aansturing. De installatiekosten en het kleinmateriaal is inbegrepen, evenals een duidelijke uitleg van het systeem aan de gebruikers. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

 

 

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021