Astrum college, Velp

Het Astrum College is een school voor MBO-onderwijs. Het Astrum College telt 1500 studenten, 140 medewerkers en 53 opleidingen. Het opleidingsaanbod bestaat uit voltijd en deeltijd (mbo)-opleidingen in verschillende richtingen. Er zijn professionele voorzieningen en praktijklokalen om goed onderwijs te kunnen leveren.

 

Onlangs heeft RDJ AV enkele voorzieningen gemoderniseerd. In één van de ICT-lokalen was een nieuwe interactieve beameropstelling nodig, welke voorzien is van whiteboard functie. Voor goed geluid is ook gezorgd, zodat ook presentaties of filmpjes kunnen worden afgespeeld. De bediening is uiterst eenvoudig via een bedienpaneel op de wand. Er kan draadloos gepresenteerd worden via WePresent. Ook is er een HDMI en VGA-aansluiting in de wand gemaakt. Naast de beameropstelling hebben we op verzoek een display geleverd en gemonteerd met een HDMI-aansluitpunt. Ook dit scherm wordt via het bedienpaneel bediend.

Zo is ook dit lokaal van het Astrum College weer up to date!

 

 

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021