Interactief vergaderen met een i3 Touch-scherm

Interactief vergaderen met een i3 Touch-scherm

Ga terug naar het overzicht

Hoe stimuleer je interactief vergaderen? Daar geven we graag antwoord op.
Met grote regelmaat krijgen we de vraag of er niet een slimmere oplossing is dan een scherm voor de presentatie met daarnaast de bekende flipover of het whiteboard. Na een vergadering of teamsessie verdwijnen de aantekeningen van het whiteboard weer en kun je er weinig mee. Kan dat niet anders?

Combineer een presentatiescherm met het schrijven en tekenen op datzelfde scherm! Stuur na afloop met één druk op de knop de aantekeningen naar alle deelnemers aan de sessie via e-mail. Dat kan gewoon, met een i3 touchscherm. Deze is speciaal ontworpen om interactief vergaderen mogelijk te maken.

Functionele vergaderruimtes

Wat bedrijven in deze tijd steeds meer nodig hebben zijn functionele kleine en middelgrote vergaderruimtes met betrouwbare technologie die snelle, spontane en productieve vergaderingen mogelijk maken om innovatieve projecten en ideeën vooruit te stuwen.

Bij RDJ AV kunt u de i3 Touch oplossing zelf uitproberen. Maak aantekeningen, neem uw bouwtekening als PDF mee en werk dit verder uit op het touchscherm of laat u, onder het genot van een kopje koffie,  informeren over de mogelijkheden en kosten.

Meer over de i3 Touch

Vergaderruimtes klein en groot hoeven niet saai te zijn. Met de keus uit 55, 65, 75 en zelfs 86 inch is er voor iedere ruimte een geschikt i3 Touch scherm. Uw team zal blij zijn met de uitgebreide set-up van dit interactieve scherm, dat vol zit met al uw favoriete functies: draadloos presenteren, annoteren, en de whiteboard functie.

Zie collega’s op afstand en deel belangrijke content met behoud van de touch-functionaliteit. Breng video en andere inhoud tot leven met dit professionele 4K- scherm. Vervang uw papieren flipover door de whiteboard functie en gebruik de vele mogelijkheden. Maak met annotatie aantekeningen over elke inhoud op het scherm.

De i3 Touch schermen zijn end-to-end oplossingen bestaande uit hardware, software en accessoires. Met een internetverbinding ontstaat een hele nieuwe wereld van mogelijkheden. Innovatief en vooral ook uiterst gebruiksvriendelijk. In combinatie met een verrijdbaar statief ontstaat er een uiterst flexibele vergaderoplossing.

Complete vergaderoplossing voor interactief vergaderen

Voor wie het echt goed voor elkaar wil hebben: combineer, net als wijzelf, het Touch display met onze online vergadertool de MeetBar, of met de Logitech vergaderapparatuur, en je hebt een zeer complete online vergaderoplossing.

Meer weten of de i3 zelf zien en uitproberen? Dat kan!
Wij geven demo’s bij ons op kantoor en zelfs desgewenst bij u op locatie. Zo hebben we voor diverse klanten een demo-scherm neergezet, welke in vrijwel alle gevallen na afloop werd aangeschaft omdat het zo prettig werkt. Ervaar het zelf, en laat het je collega’s ervaren om zo samen een weloverwogen keus te kunnen maken.
Maak gerust een afspraak via info@rdj-av.nl of 0318-845 980

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2