Gebrouwen door Vrouwen, Amsterdam

RDJ AV is benaderd om een eenvoudig te bedienen geluidsinstallatie met programmering te realiseren bij Gebrouwen door vrouwen in Amsterdam. Dit is een eigentijds en onderscheidend Amsterdams biermerk. Zij hebben een eigen bar in Amsterdam. De eigenaren zijn twee zussen en zij werken met een team van tien vrouwen aan nieuwe ideeën en smaken.

Eenvoudige bediening en limitering
We hebben een geluidsinstallatie geleverd met een audioprocessor en een duidelijk bedienpaneel. Het systeem start altijd op in de standaardwaardes. Dus na een feestje waarbij het geluid iets harder mag, is het geluidsniveau de volgende ochtend weer zoals ingesteld. Ook hebben we gezorgd voor limitering van het volume, om te voorkomen dat er ’s avonds onbedoeld teveel geluid wordt geproduceerd. Zo blijft het geluidsniveau altijd binnen de regelgeving. Er is daarnaast ook een decibelmeter geleverd, om inzicht te geven in het geluid, ondanks de limitering toch een prettig idee.

De programmering is zodanig gemaakt waardoor alleen de knoppen die de gebruiker nodig heeft beschikbaar zijn. Zo kan de installatie nooit onbedoeld ontregeld raken. Alle apparatuur is ingebouwd in een rack, welke op slot zit. Hier hoeft ook niemand bij, alleen bij onderhoud of uitbreiding.
 
Draadloze microfoon
Er is een draadloze microfoon geleverd die eenvoudig aan- en uitgezet kan worden. Deze is direct te gebruiken. De audioprocessor optimaliseert het geluid van de diverse bronnen zoals muziek en spraak zodat dit altijd goed klinkt.

Luidsprekers voor achtergrondmuziek
In de ruimtes zijn Biamp MASK-6 luidsprekers gemonteerd. Dit model is geoptimaliseerd voor achtergrondmuziek.  Hierdoor is de muziek goed te horen en kan er ook een goed gesprek gevoerd worden. Daarbij hebben deze speakers een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Tenslotte is er een subwoofer geleverd voor de lage tonen om de muziek net even iets beter te laten klinken.

We wensen het team en de bezoekers van Gebrouwen door Vrouwen veel plezier en gemak van hun nieuwe audiovisuele installatie! Nieuwsgierig geworden naar het bier? Nieuwsgierig geworden naar het bier? Ga dan eens langs in Amsterdam, of bestel online op www.gebrouwendoorvrouwen.nl/shop

Reactie van de opdrachtgevers:

“Bij Mossel & Gin is men uiterst tevreden over het audiosysteem van RDJ AV. Dit zit er nu zo’n 5 jaar in. Het werkt altijd, nooit problemen. De bediening is eenvoudig, het hele team kan er mee overweg, ook zonder technische kennis. Daarom wilden we nu ook bij Gebrouwen door Vrouwen een zelfde systeem en hebben we contact opgenomen met RDJ AV. We zijn goed geadviseerd en alles werkt zoals we hadden verwacht. Goed geluid is ontzettend belangrijk voor een goede sfeer, het maakt dat mensen zich op hun gemak voelen en langer blijven.”

Tessel de Heij en Do de Heij
Co-founders Gebrouwen door Vrouwen in Amsterdam

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2