Oranjerie Landgoed Sandenburg

Landgoed Sandenburg is een eeuwenoud familielandgoed en bevindt zich midden in de natuur net buiten Utrecht. Kasteel Sandenburg, met zijn witgepleisterde muren, kantelen en torens, is uitermate geschikt als romantische trouwlocatie!

In de Oranjerie op Landgoed Sandenburg wilde men graag een eenvoudig te bedienen geluidsinstallatie, om muziek af te spelen, het geluid van de beamer weer te kunnen geven en een draadloze microfoon op aan te sluiten. Daarvoor is RDJ AV benaderd.
Het was van belang dat de geluidsinstallatie niet teveel op zou vallen in het stijlvolle interieur. Daarom is gekozen voor twee witte pendelluidsprekers die tegen het plafond tussen de lampen zijn opgehangen. Je moet wel heel goed naar boven kijken wil je ze zien hangen.

We hebben een oplossing gerealiseerd die helemaal voldoet aan de wensen. Via Bluetooth kan er muziek worden afgespeeld en er is een inprikpunt gemaakt om via een kabel ook een laptop, telefoon of mixer aan te kunnen sluiten wanneer dit nodig is. In de wand is een klein bedienpaneel geïnstalleerd om het systeem eenvoudig en met één druk op de knop mee aan – en uit te kunnen zetten en het volume mee te kunnen regelen. Bij het inregelen hebben we zorgvuldig rekening gehouden met eventuele geluidsoverlast en het systeem gelimiteerd om overlast voor de omgeving te voorkomen.

 

 

Alle apparatuur is in de technische ruimte netjes gemonteerd in een 19” apparatuur rack. Dit heeft als voordeel dat de apparatuur stofvrij blijft en onbevoegden niet zomaar instellingen kunnen wijzigen. De bediening gebeurt vanuit de zaal, we hoeven enkel voor het periodieke onderhoud bij de apparatuur te zijn. De antennes van de draadloze microfoon hebben we op een niet-zichtbare plek in de zaal opgehangen voor een optimale ontvangst. De ontvanger is in het apparatuur rack gemonteerd.

Wij wensen de mensen van Oranjerie Sandenburg en haar gasten veel gebruikersgemak en plezier met de nieuwe geluidsinstallatie!

 

Reactie van de opdrachtgever:

“RDJ AV heeft de geluidsinstallatie in de Oranjerie van Landgoed Sandenburg verzorgd.
Vakmensen met kennis van geluid, oog voor detail, en fijne service en samenwerking. Ik kan RDJ AV aan iedereen aanbevelen!”

Laura van Lynden van Sandenburg

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021