Het Kompas, Hilversum

Een multifunctioneel kerkgebouw

Het gebouw van de Pniëlkerk in Hilversum werd volledig gerenoveerd. Het gebouw kreeg een nieuwe naam: ‘Het Kompas’, én is nu multifunctioneel inzetbaar. In een gloednieuwe kerkzaal hoort een audiovisuele installatie van hoogwaardige kwaliteit die eenvoudig door alle gebruikers van het gebouw bediend kan worden.

Op het intuïtieve touchscreen zijn alleen de dagelijkse functies te vinden. Dit zorgt voor een groot bediengemak en men loopt geen risico meer dat iemand onbedoeld op een verkeerd knopje drukt.

Spraakverstaanbaarheid Door de juiste line-array speakers toe te passen is er in de gehele kerkzaal een optimale spraakverstaanbaarheid.

Automatisering Wij houden van eenvoudige bediening. In de ‘automaat-stand’ kiest het systeem automatisch de juiste cameraposities.

Overzichtelijke regieplek Alle apparatuur heeft een vooraf bedachte plek gekregen en de bekabeling is netjes weggewerkt in het regiemeubel.

Onze unieke AV-oplossingen
Bij RDJ AV richten wij ons niet alleen op de uitvoering van het project, maar denken we mee in het gehele proces. Om tot een optimaal eindresultaat te komen is het belangrijk om vooraf goed na te denken over de functionaliteiten die de audiovisuele installatie dient te hebben.

Wij bieden een veelgevraagde oplossing die recht doet aan zowel de doorgewinterde AV-technicus als de gemiddelde koster. Iedere koster of vrijwilliger kan via onze installatie eenvoudig een mooie video-uitzending maken, terwijl de AV-technicus ook beschikt over uitgebreidere bedieningsmogelijkheden en functionaliteiten. Dit maakt het tot een multifunctioneel kerkgebouw. De kerkzaal is na de renovatie uitermate geschikt voor verhuur en gebruik voor verschillende doeleinden.

Reactie van de opdrachtgever:

“Prettige communicatie en we zijn
bijzonder tevreden over het eindresultaat”

Piet Nagel – voorzitter van de bouwcommissie

Meer informatie
Wilt u meer weten over onze audiovisuele oplossingen voor Kerken? Neem dan gerust contact met ons op! We denken graag met u mee om ook uw kerkgebouw multifunctioneel inzetbaar te maken.

U bereikt ons via info@rdj-av.nl of 0318-845980.


Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2