Sionkerk, Veenendaal

RDJ AV heeft 12 SRG-X400 Sony camera’s mogen leveren aan alle Hervormde Kerken in Veenendaal, waaronder de Sionkerk.

Deze camera’s zijn het nieuwste model van Sony, welke intern op 4K werken. Doordat de uitgang op Full-HD gebruikt wordt, hebben deze camera’s tot wel 40x zoom. 30x optisch + 10x digitaal, zonder pixelverlies. De camera’s hebben standaard zowel SDI als HDMI en er is een aantal camera’s geleverd met NDI. Dit betreft de nieuwste technologie: video over netwerk.

Om deze camera’s netjes aan de wand te kunnen monteren, hebben we in samenwerking met Smart Metals een speciale beugel ontwikkeld, waarmee de Sony-camera’s perfect aan de wand kunnen worden gemonteerd, waarbij de kabels en connectoren uit het zicht worden weggewerkt. Dit stukje maatwerk leveren we graag, en inmiddels worden deze, door ons ontworpen beugels, door heel Europa geleverd!

 

Om de camera’s eenvoudig aan te sturen zijn er aan iedere kerk ook Sony cameracontrollers geleverd. Deze zijn bijzonder gebruiksvriendelijk.
Leuk detail: in het verkoopproces is ons voorstel met Sony verkozen boven de voorstellen van andere bedrijven waarin Panasonic is aangeboden.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2