Geluid in sportcentrum

Van gymzaal naar vitaliteitscentrum

Bij de recente verbouwing van een aantal lokalen in het Astrum College in Velp kwam een specifieke vraag naar boven voor de sportfaciliteit. De sportopleidingen binnen het Astrum College kenmerken zich door een breed scala aan disciplines. Het is dan ook al lang niet meer een gymzaal maar zoals het hier word genoemd; een vitaliteitscentrum. Hier is ruimte voor onder andere dans, fitness, sportklimmen.

Daarbij is muziek een erg belangrijk aspect. En dat geluid moet goed zijn of zoals de docenten vertelden; ‘je moet het in je buik voelen, we willen een goede beleving!’. Daarnaast zijn de wensen voor wat betreft bediening van een dergelijk audiosysteem ook helder. Niet te ingewikkeld en makkelijk te bedienen vanaf de smartphone van de diverse docenten.

Eenvoudige bediening

Een leuke uitdaging die voor ons ook weer herkenbare eisen in zich heeft. Immers onze audiovisuele installaties kenmerken zich ondanks de complexiteit door een eenvoudige bediening. Onze installaties kunnen door alle gebruikers op eenvoudige wijze bediend worden. Tegelijk zorgen we ervoor dat gebruikers de installatie niet onbedoeld kunnen ontregelen. Wel zo prettig.

Bent u ook op zoek naar een goede oplossing voor uw ruimtes in uw scholengemeenschap of sportcentrum? We denken graag mee over de best passende oplossing.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2