Stuurbare luidsprekers in de juiste RAL-kleur

Het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente in Kootwijkerbroek is volledig gerenoveerd en verbouwd. De kerkzaal is vergroot en biedt ruimte aan 2100 bezoekers. RDJ AV is benaderd om de geluidsinstallatie te realiseren. Vanzelfsprekend dragen we zorg voor een zeer goede spraakverstaanbaarheid, hoogwaardige apparatuur en een strakke afwerking.

Stuurbare luidsprekers in de juiste RAL-kleur
Er zijn stuurbare luidsprekers geïnstalleerd van het merk Fohhn. De luidsprekers stralen heel gericht in twee delen aan op de zitplaatsen. Deze luidsprekers zijn 4.30 meter lang en zijn speciaal in dezelfde RAL-kleur als het orgel geproduceerd. Dit soort kloppende details dragen bij aan een strak eindresultaat.

Een doordacht technisch plan
Er is vooraf uitgebreid doorgerekend dat er een prettige galm zal zijn, zowel bij het orgelspel als wanneer de gemeente zingt. Tegelijkertijd realiseren we een goede spraakverstaanbaarheid voor alle 2100 zitplaatsen. Ook hierin letten we op de kleinste details qua geluid, voor het beste resultaat. De zitplaatsen zijn namelijk verdeeld over de zaal op de begane grond, boven op de balkons, en beneden onder de balkons. We hebben een doordacht technisch plan gemaakt om het geluid voor iedere zitplaats van goede kwaliteit te laten zijn.

Het Kruispunt Barneveld
Hoe vinden onze klanten ons? Tijdens de grondige renovatie en verbouwing van het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente te Kootwijkerbroek werden de erediensten tijdelijk in het Kruispunt te Barneveld gehouden. Dit nieuwe multifunctionele gebouw is een jaar eerder door RDJ AV van hoogwaardige audiovisuele installaties voorzien. “Zo’n goede AV-installatie hebben wij ook nodig in Kootwijkerbroek” werd al snel gedacht, en zo kwamen we met elkaar in contact.

Momenteel wordt het project in Kootwijkerbroek nog gerealiseerd. Zodra het af is volgen er meer projectfoto’s. Het nieuwbouwproject is ook te volgen via: https://www.gergemkwb.nl/construction/

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2